2296035233,2296033104 Άγιος Δημήτριος, Μέγαρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
Γ. & Κ. Καρακατσούλας
 
H εταιρεία μας Φερετροποιεία Γ. & Κ. Καρακατσούλας η οποία εδρεύει στα Μέγαρα Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της κατασκευής φέρετρων, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά υλικά. 
 
Όλα τα φέρετρα κατασκευάζονται ολοκληρωτικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στα Μέγαρα Αττικής και η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι και την συσκευασία και
αποστολή στους συνεργάτες μας. Τα σχέδια των φέρετρων μας είναι διαχρονικά και υψηλής αισθητικής,  άτλας ματ, άτλας μαόνι, άτλας gloss, μασίφ καμέλια, τετράγωνα καρύδι σκούρο, σκάφη με διπλό καπάκι τζάμι και πολλά ακόμα φέρετρα μπορείτε να δείτε εδώ. 
 
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποιο φέρετρο άμεσα, διαθέτουμε έτοιμα φέρετρα από κάθε σχέδιο. 
 
Τα φέρετρα που κατασκευάζουμε μπορούμε να σας τα παραδώσουμε στο χώρο σας, όπου και αν βρίσκετε το γραφείο σας σε όλη την Ελλάδα. Μεταφέροντα άμεσα και η μεταφορά τους πραγματοποιείται με ιδιωτικά οχήματα. Η έμπειρη ομάδα μας θα φροντίσεις ώστε το προϊόν η τα προϊόντα να έρθουν στο χώρο σας ακέραια, δίχως φθορές. 
 
Φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, γιατί ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε, με κάθε έναν από εσάς, μία μακροχρόνια επαγγελματική σχέση. 
 
Άγιος Δημήτριος, Μέγαρα / Αττικής Τηλ: 2296035233 Κιν: 6974605593